spacer
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
spacer
Išči
spacer
spacer
spacer spacer
shadow shadow
shadow

Splošni pogoji uporabe

Uredi vsebino
 1. Upravljavec in lastnik portala Super Outlet je podjetje 4WEB, d.o.o.
 2. Prodajalec mora pri registraciji vnesti točne podatke in skrbeti, da so tudi v prihodnje pravilni. Za točnost informacij o prodajalcu upravljavec in lastnik portala ni odgovoren.
 3. Prodajalec jamči in odgovarja za zakonitost svojega poslovanja (sem spada tudi oglaševanje na spletnem mestu) ter zagotavlja, da je registriran skladno z veljavno zakonodajo in da ima vsa potrebna dovoljenja za opravljanje dejavnosti, ki jo oglašuje.
 4. Upravljavec in lastnik portala Super Outlet ni odgovoren za vsebine oglasov. Za vsebino oglasov, vključno s fotografijami, povezavami in tekstom je odgovoren prodajalec oziroma tisti, ki oglas odda.
 5. Oglas mora biti v skladu z standardi portala Super Outlet: 
  a. Dovoljeno je le oglaševanje razstavnih eksponatov (outlet opreme) in izdelkov iz razprodaje zalog različnih kategorij. Vsi oglaševani izdelki morajo biti novi, prodaja rabljenih izdelkov ni dovoljena. 
  b. Prepovedano je oglaševanje ukradenih, ponarejenih in ilegalnih izdelkov ter storitev. 
  c. Oglasi ne smejo biti prepisani ali kopirani iz vsebin oglasov drugih uporabnikov.
  d. Oglasi morajo biti v slovenskem jeziku.
  e. Ni dovoljeno oglaševati drugih predmetov ali storitev ali česarkoli, kar ni neposredno predmet prodaje.
  f. V posamezni oglas je dovoljeno vpisati le en predmet prodaje, če ne gre za izdelke, ki sestavljajo komplet. 
  g. Oglas mora vsebinsko pripadati v primerno kategorijo ali več kategorij.
  h. Naslov oglasa mora opisovati predmet prodaje. V naslov ni dovoljeno vpisovati naslovov drugih spletnih strani.
  i. Prodajalec lahko za isti predmet odda samo en oglas.
  j. Akcijska cena ne sme biti zavajajoča.
  k. Vsebina ne sme biti žaljiva, neprimerna. 
  l. »Keyword spamming« in »skriti tekst« v oglasu ni dovoljen.
 6. Prodajalec ne sme objavljati oglasov v imenu koga drugega brez njegovega privoljenja.
 7. Upravljavec in lastnik portala Super Outlet si pridružuje pravico do izbrisa oziroma neobjave oglasa, če meni da bi ta lahko škodoval spletnem mestu, ali če ne ustreza pogojem pod točko 5.
 8. Upravljavec spletnega portala si pridržuje pravico do spremembe, postavitve in funkcionalnosti spletne strani, kar lahko povzroči premik oglasa oziroma to, kako ga uporabniki najdejo.
 9. Objava do vključno 50 oglasov je brezplačna. Za objavo več kot 50 oglasov je potreben dogovor z lastnikom in upravljavcem portala Super Outlet.
 10. Prodajalci in (potencialni) kupci se lahko preko spletnega mesta portala SuperOutlet kontaktirjo zgolj z namenom konkretnega povpraševanja in informiranja.
 11. Za zasebnost podatkov, ki jih uporabniki pošljejo prodajalcu preko kontaktnega obrazca za namen povpraševanja, upravljavec in lastnik portala Super Outlet ne odgovarja.
 12. Vsi morebitni spori med prodajalcem in (potencialnim) kupcem se rešujejo izključno med njima.
 13. Upravljavec in lastnik portala Super Outlet ni odgovoren za škodo, ki nastane z morebitnim, občasnim nedelovanjem portala, neobjave oziroma izbrisa oglasa ali napak v delovanju spletnega mesta.
 14. Upravljavec in lastnik portala Super Outlet ne odgovarja za primere zlorabe uporabniškega gesla.
 15. Uporabnik se strinja z občasnim prejemanjem elektronske pošte, ki je povezana s spletnim mestom in aktivnostmi portala Super Outlet.
 16. Vsebina spletnega portala Super Outlet je avtorsko pravno zaščitena. Kopiranje vsebine ali dela vsebine je strogo prepovedano, razen če se za to dobi izrecno pisno dovoljenje upravljavca Super Outlet portala.
 17. Upravljavec in lastnik portala Super Outlet si pridržujejo pravico odstraniti uporabnike, ki bi kršili splošna pravila ali kako drugače škodovali spletnemu portalu Super Outlet, njenim upravljavcem oziroma lastnikom ali drugim uporabnikom.
 18. Upravljavec in lastnik portala Super Outlet uporablja programsko opremo za analizo uporabe spletnega mesta. Uporabniki se s tem strinjajo.
 19. Upravljavec in lastnik portala Super Outlet lahko kadarkoli spremeni pogoje uporabe.
 20. Strinjanje s pogoji uporabe je pogoj za uporabo portala. Uporabniki se zavežejo tudi, da bodo spremljali morebitne spremembe pogojev uporabe.
 21. Vsak uporabnik spletnega mesta s sprejemom teh pravil dovoljuje uporabo in obdelavo posredovanih osebnih ter drugih podatkov za namen delovanja spletnega mesta.
shadow
spacer spacer spacer
spacer spacer spacer
shadow
Uredi nogo
shadow
spacer spacer spacer
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev